Proměnlivost počasí
Anotace: je tvoje parketa ...
Chtěla jsem
abys jako vítr byl
by lehla zem
a tys mě potěšil
Jen neměla jsem tušení
že i vítr směr změní
a krátké je jeho snažení
než zvedne se a odletí
Tak příště nechci uragán
chci jenom slabý vánek
ne abys zůstal okamžik
ale vychutnal si se mnou spánek
Přečteno 406x
Tipy 31
Poslední tipující: Bíša, Severka, Dota Slunská, PoeziGirl, Monsignore, el viento, jedam, Iva Borecká, isisleo, s.e.n, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)