* Stejný jak včera... *
Anotace: Když den co den jen v něco doufáte...
* Stejný jak včera... *
Stejný jak včera je dnešní úsvit,
paprsek v jeskyni, křišťálu třpyt.
Stejné jak včera je dnešní ráno,
tys stále zavřená, ke štěstí bráno!
Jak málo znáš, jak málo víš
o zářivém slunci, o králi nebe.
Utíkáš před ním, raníš jen sebe!
Co k němu cítíš, nikdy nepovíš?
...
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: cevert, Jiparo, Ctěný pán
Komentáře (4)
Komentujících (4)