Ranní hodina
Je třetí hodina ranní,
mě teprv čeká spaní.
*Noci*
Myslím zas jen na ní
a nemůžu spát.
Má láska se jí klaní,
„jseš mého srdce paní“.
*Moci*
Hladit tě svou dlaní,
dobrou ti přát..
...nechám si zdát..
...až půjde mi spát..
Přečteno 484x
Tipy 12
Poslední tipující: fuu, Iva Borecká, jehlaspichlas, Elča, obyčejná, Cleris, igniss
Komentáře (3)
Komentujících (3)