Popel
Na řasách máš popel z probdělé noci
a pochyby o tom, ke komu se máš teď dát
Když je přiloženo pod další kotel
když teď další srdce plápolá
Vrať se zpátky o pár taktů
trošičku dál do noci
proč to tam tak měkce tlouklo
proč v tom hledáš pomoci
ve slepém doteku
kterému byly základy kopány už hodně sluncí dopředu
a ty už zatápí a začínají hřát
i když nejsou v dohledu
Přečteno 337x
Tipy 8
Poslední tipující: Agniezka, Elena Suchomel, Psavec, cevert, WAYWARD, daissy, igniss
Komentáře (4)
Komentujících (4)