Tápání
tak dál jen marně
hádej
co z toho vzít
se dá
lásku si pro sebe přej
alespoň
na dvakrát
neodcházej
když není ten správný čas
zůstaň a naslouchej
možná přijde zas
v uličkách bez světel
tápu
jak ostatní
ospalci bez svých snů
co ztratili
naději
na návrat do rájů
ze všedních
dnů
Přečteno 393x
Tipy 18
Poslední tipující: Bíša, Pišák, Severka, Vlk v rouše, dream in emptiness, maena, isisleo, mamina, Milásek, Jiparo, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)