nepřekonatelné ST ti dávám..oslovila jsi mou duši tím..že jizvu ve výzvu jsi mi proměnila..s hudbou jsi mě napojila..kam? ty víš..k ní..tam, kde mé srdce již staví chrám..a já..stále v 5:00 tu sedívám..a..nespím..
10.10.2009 05:18:00 | Agniezka
Vypni to a dneska jdem pařit ke mě na balkón jo....??? Bude nás tam vícero..nebo rovnou tancovat:)
11.06.2008 13:40:00 | Noc17