U NEBE JSEM SE DO TEBE ZAMILOVALA…
Anotace: Ryzí krásu poznáš, až okusíš ryzí bolest.
U nebe jsem se do tebe zamilovala
u kávy s výhledem na Praděd
jsem tě kolíbala
jako dítě (v náruči´s mi usínala)
a četla ti básně
(hladila vlasy)
A s téměř dětskou radostí
ze snad podobného vnímání krásy –
U nebe jsem se do tebe zamilovala
a obě jsme pak poprvý…
téměř plakaly když jsi mi oznamovala
že devatenáctého nastupuješ
do Prahy –
Přečteno 429x
Tipy 16
Poslední tipující: Divoženka1, blue, pejrak, Severka, TERezicKA, mamina, cevert, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)