Chybuji...
Chybuji, když se na Tě dívám,
chybuji, když o Tobě snívám,
chybuji, když k Tobě kráčím,
chybuji, i když trochu se mračím,
chybuji, protože Tě miluji,
chybuji, protože to přiznávám,
chybuji, Ty nejsi zdejší,
však v zemi své nejlidštější...
Komentáře (0)