Václavovi :o(
Chtěla bych ti říct,
že tě nemiluji...
víš jen tak, prostě na rovinu.
Těch směšných slov,
vůbec nelituji...
necítím totiž žádnou vinu.
Nemůžu už dál a
tys vyhrál dnešní bitvu sluneční...
tys vítěz, tys král
v téhle chvíli smuteční :o(
Komentáře (0)