Chceš si mě nechat?
vyčítám si svou lhostejnost
prostě jsem tě spolkla
a zapila jako prášek
na vyplnění dvou a půl roku nudy
nebo?
(pokrčení ramen)
když si představím
že bych zas měla lítat
neděsím se výšky
ale případnýho přistání
mám místo srdce knedlík
napařenej
víš takovej ten rozžblemcanej
nepamatuju si
naši poslední pusu
šklebím se a jakože vzlykám
ale...jen mě to trochu pne v knedlíku
a oči nemám ani zvlhlý
radši ti nevolám
to ticho by vyšlo na stejno
a jestli si něco dlužíme
pošli to v obálce
do Sudic do schránky
já si to někdy vyzvednu
...a třeba
se tohle nikdy nestalo
Přečteno 427x
Tipy 8
Poslední tipující: Ariella13, Luďka, Psavec, Calypsó, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)