Osm pádů
Anotace: skloňování podle mňouska,he he
První pád
- nevidíš.
Druhý pád
- neslyšíš.
Třetí pád
- nechceš víc.
Čtvrtý pád
- není nic.
Pátý pád
- nevnímáš.
Šestý pád
- necítíš.
Sedmý pád
- zranil jsi.
Osmý pád
- polib si!
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: Churry, Myrja, Luďka, Mraveneček
Komentáře (2)
Komentujících (2)