Je mi zase skvěle
Zlomil jsi mi srdce
naštíp moji duši
teď mi tvrdíš pouze
že takhle mi to sluší
Otázek máš spoustu
odpovědi neznáš
já už z tebe rostu
ty se teda nezdáš
Pod kůží mi tepeš
v žilách rudě proudíš
v létě skvěle zebeš
v zimě zase pálíš
Já nechápu to mozkem
chci tě tělem celým
říkáš mi to po sté
že tě nepřebrodím
Utopím se cele
a to strašně ráda
popraskaly ledy
je mi zase skvěle
Přečteno 588x
Tipy 35
Poslední tipující: Bíša, Severka, a_tao, G.P., PoeziGirl, Monsignore, labuť, bobi bobie, Mraveneček, janewe, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)