Anotace: ..po obrazovce mi chodi mušky..či moli/y?:)..teď v noci..a potkan v rukávu;)
Noc
S touhou
V touze
S objektem mé touhy
Klapky na očích
Vata v uších
Čistý pocit
´Touha pro touhu´
´Umění pro umění´
Den
S touhou
V touze
S objektem mé touhy…
´Není už moc dlouhý?´ –