Anotace: /..a touha ve víně.../
Harry, to máš pravdu. Hmyz a jiní primitivní organismy
se lehce přizpůsobí na nepříjemná prostředí.
I když by se to dalo i interpretovat trochu jinak.
Komáři se ženili,
kapku vína neměli...
11.06.2008 20:47:00 | jehlaspichlas
s úšklebkem na tváři
oznámím holou větou
tvá láska komáří
vysála ji už celou ...
*- ... babo raď když ani "Raid" ... nepomáhá ...
11.06.2008 00:39:00 | HarryHH