Dětství
Anotace: vzpomínky na to nejhezčí.....
Dětství
už jsi ta dvířka zapomněl
klíč dávno kdesi leží
a jenom Čas ti připoměl
to,jak ti léta běží
ty škvírou dvířek uvidíš,
no tak se neboj vstoupit,
všechno co už dávno smíš
nebo si můžeš koupit
v oči se díváš první lásce
srdce ti buší divoce
jste spolu zase na procházce
máčíte nohy v potoce
heřmánkem máma myje ti vlasy
a táta sedí u stolu
jsou to dávno zašlé časy
to bývali jste pospolu
schováváš roztržené tričko
a v kapse sklíčka barevná
ruměncem barvíš dívčí líčko
šeptáš:"jsi moje carevna"
zvolna se dvířka přivřou
pomalu škvíra se ztratí
dětské ruce k tobě přilnou
hlásek šeptá:"půjdeme tati"???
Komentáře (1)
Komentujících (1)