Ozvěna pláče a tichécho cáru myšlenek
Srdce z nitra vyrvané,
do dveří zasazené a láskou spoutané.
Nikdo nechce slyšet jeho žal,
čistit rudé slzy z života jenž si mu dal.
Bolest rozléhá a nenávist zní,
resonuje místností, krčí se v kuchyni.
Pod tíhou nožů co spadly níž,
co zabyly duši a rozervaly tělo..
..však ty víš.
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: RustyHalloes, Mraveneček, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)