Oheň x voda
Když prší, ty pláčeš
Když pršet přestane,
pláču já
Kdyš slunce svítí, ty radostí skáčeš
Když slunce zaleze, skáču
radostí já
Víš, co to znamená?
Tys oheň- já voda
To nejde dohromady..
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: Puck, Megalo'R, Kirsten
Komentáře (1)
Komentujících (1)