Mládí
Anotace: Nevím co tu pořád psát.
Dva mladí lidé si tak lesem běží,
ty lidi jsou tak krásně láskou svěží.
Přemýšlím si v duchu strašně jim to zavidím,
protože jiskru,zápal,lásku v očích uvidím.
Asi to bude i tím jejich mládím,
a boj se svým vlastním svědomím si svádím.
možná sem takový taký býval,
v rytmu větru lese sem se hýbal.
Nevěnoval sem pozornost jestli mě nikdo pozoruje,
a sám sebe si na mém místě představuje.
A proto sem štastný že se mladí radi mají,
protože ve stáří pak jenom v dobrém vzpomínají.
Komentáře (2)
Komentujících (2)