KDYŽ SE MÍJÍTE...
Anotace: v den rozvodu...
Vlastně jsem Tě nezahlédla......
Celých deset let jsem Tě míjela.....
..... v našem bytě,
....v naší posteli,
.... v naší koupelně
...a na našem gauči.....
Vlastně jsem Tě nezahlédla............
Celou tu dobu jsi stál........ tak nějak opodál.....
***
Kéž bys přišla blíž...
Celých deset let jsem čekal....
..... v našem bytě,
...v naší posteli
... v naší koupelně
.... a na našem gauči...
Kéž bys přišla blíž....
Celou tu dobu jsi tak nějak utíkala, pořád dál a dál ...
***
Byl jsi tak strašně blízko, a přece mám pocit, že jsem se Tě nesměla dotknout...........
ač jsem tak moc chtěla
***
Byla jsi tak strašně daleko, ale nikdy se mi nepodařilo Tě dostihnout.......
ač jsem tak moc chtěl...............
***
***
***
I přesto vše budeš už navždy v mém srdci ....
***
I přesto vše budeš už navždy v mém srdci ...
Přečteno 360x
Tipy 11
Poslední tipující: Alan Black, Julia, lalej, Mraveneček, Myrja, Elvien
Komentáře (1)
Komentujících (1)