Tvá žena
Tvá náruč je pro mne stále otevřená,
já do ní vcházím,
jsem tvá žena.
Za své myšlenky tisíckrát přistižena,
přesto žiju dál,
zklamaná a něžná.
Tvá náruč je pro mne stále otevřená
říkám sobě sama.
Už nejsem tvoje žena.
Za své myšlenky tisíckrát přistižena,
zklamaná
a poraněná žena.
Přečteno 362x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, carodejka, Belmon, lalej, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)