* Osamělá věčnost *
Anotace: Kéž jenom víš...
Osamělá věčnost *
Kéž jenom víš, co cítím.
Kéž jak já sníš...
Až další sen přijde sem,
snad rozsvítím...
Dlouhý život máš, píseň má...
Ty jenž zníš v hloubi duše,
ve věčných ozvěnách...
V tmách půl měsíce žář,
kříšťálu třpyt zdobí tvář
korálky padají a budou dál...
Vítr šeptá, neslyšíš?
Nic netušíš...
Až příště povane sem,
snad jej vyslyšíš...
Dlouhý život máš, píseň má...
Ty jenž zníš v hloubi duše,
ve věčných ozvěnách...
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Ctěný pán, saddova
Komentáře (4)
Komentujících (4)