Pokora
Buď zdráv, prostý pastýři.......
jsem Tvá, bezelstná a oddaná...
ještě včera na pranýři...
však s pokorou dnes pro pána
Budu Ti sloužit, nebudu lkát,
budu Tvůj farář,
budu Tvůj kat.....
Nechej mě svíjet,
snesu svůj žal,
nechť osud zlý je
jen mě už neposílej
zas o dům dál !!
Komentáře (0)