... Harry ... můžu si hodit korunou ... a nakonec se stejně třeba vydám tou druhou cestou ...
13.06.2008 15:12:00 | JardaCH
...kdybychom věděli všechno jistě, tak by to asi stálo za starou bačkoru...
13.06.2008 11:41:00 | Lota
... tak dopadnou všichni ... kdo s sebou nenosí korunu ...
aby si při nejistých situacích ... mohli hodit ...
a nebo korunu nasadit ... poňváč korunovaným de všechno snáz ...
*- ... a nebo .. Lano, ... aby si to dotyčný případně také mohl hodit ..
12.06.2008 17:10:00 | HarryHH