Nespavost
Anotace: 11.6. - 12.6. 2008
V noci jsem se vzbudila
A myslela jsem na svou
Neuchopitelnou
Křehkou a šíleně
Platonickou lásku
Moje starosti zas
Roztáhly svá zelená
Tolik rozbolavělá
Pomačkaná křídla
Podobná okvětním
Plátkům vlčích máků
A hrozily
Že mě pozřou
Všechny póry pokožky
Mě svědily a nehty
Ji drásaly do krve
Polštář byl moc měkký
Přikrývka moc teplá
A postel moc tvrdá
Až teprve k ránu
Když ptáci začínají
Svoje první brzké
Rozhovory a kdy
Končí smutné oslavy
Pohřbů všech starých jepic
Se mi s myšlenkou na mou
Platonickou, hořkou
Nepolapitelnou
Ale tolik sladkou
Lásku
Podařilo usnout
Přečteno 579x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)