Byla jsem pro tebe...

Byla jsem pro tebe...

Byla jsem pro tebe...

...Spínací špendlík
když upadl ti knoflík
z kalhot
jako vždy nevhod

ale knoflík se zpátky našije

...Svíčka
když osudu hříčka
vyhodila ve tvém bytě proud
a ty bys musel ve tmě tnout

ale proud zase naskočí

...Teplá peřina
když se v zimě prokliná
že plamen v kamnech zhas
a ty ses zimou třás

ale kamna zas byt zahřejí

...Náhradou
za jednu slečnu, proradnou
kterou máš zase rád
a pro mě zbyl v tvém srdci chlad

ale mé srdce teď nic nezpraví
Autor Anděl-bez-křídel, 12.06.2008
Přečteno 547x
Tipy 18
Poslední tipující: Lady Carmila, Slečna s pokřiveným charakterem, BARBYE, Nút, Simísek, Azazen, Keira Fey, pejrak, Mraveneček, Ctěný pán, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tip.to znám:-)

22.12.2008 19:24:00 | Lady Carmila

líbí

Moc se mi to líbí, hezky vylíčené...

22.11.2008 18:27:00 | Slečna s pokřiveným charakterem

líbí

nespraví... ach jo... je to pořád dokola..proč je svět takhle nespravedlivej...

29.09.2008 20:12:00 | Nút

líbí

Moc krásná, nádherně vypsané pocity.
Azazen

17.06.2008 08:04:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel