Mé srdce jsem ukryl v tom tvém

Mé srdce jsem ukryl v tom tvém

Anotace: Toužím jenom po tom, abych ti mohl poškrábat nožku.

Mám hlavu plnou tvojí vůně,
chci být součástí tebe,
cítím jak voní tvoje kůže,
bez tebe mě svět zebe.
Chovám se jak hlupák,
nehci tě zraňovat tak moc tě miluju...
Chci vypadat co nejlíp,tvářit se,
že nejlíp ti rozumím.
Pak koukám neupřímně,
snažím se být takový abych nevzbudil pochybnost.
Podíváš se na mě,já pak celý znervózním,
nevím co dělat a mé tělo se jen tak připitoměle směje.
Jsem vlastně blbec,
chci být nejlepší,
bojím se aby jsi mě neopustila,
noc sem to pokazil a teď se bojí,
nechci nic udělat špatně.
A pak dělám největší chyby,
...jsi moje láska na celý život,
a já si chci přát abych byl tvou miláčku.
Autor Goethe.one, 12.06.2008
Přečteno 694x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkné:o)

12.06.2008 23:17:00 | Mraveneček

líbí

jo, tak nějak

12.06.2008 17:52:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel