tohle se mi líbí, matičko..hned mé srdíčko..zatoužilo po ní..po lásce..u ní..kde všechny mé rány života se rázem hojí..ST!!
10.10.2009 05:13:00 | Agniezka
Je to trochu něco jiného, než se tu písává, ale je to originální, Tvá dílka mají své kouzlo a jsou dobrá.
17.06.2008 14:38:00 | NikitaNikaT.
Ahoj, pýtala si sa ma v komentároch, prečo si si získala moju dôveru a moja odpoveď je-tvojím písaním. Aj táto báseň svedčí o tom, že veľmi pekne, profesionálne píšeš. Ďakujem za to, že si si dala námahu čítať moje diela, a že si ich aj spravodlivo a úprimne okomentovala....ďakujem...
12.06.2008 22:05:00 | Mišiačik
Zajímavé spracování zajímavého nápadu =O) Ale jakoby tomu něco chybělo, netuším co...
12.06.2008 19:48:00 | Elvien