Propletená
Tak trochu popleta jsem
však plést nedovedu,
...
ani prošít lem
jen proplétat – to svedu
...
své prsty spolu s tvými
a do vláken tvých vlasů
...
slovo k slovu v rýmy
zachytit v nich krásu
...
k sobě svázat květy
růže - i ty plané
...
proplétat dva světy
dráhy jejich planet
...
jsme to já a Ty
Přečteno 727x
Tipy 22
Poslední tipující: Eru Alonnar, AlenaMarieK, Churry, d---, waterlily, WhiteSkull, Psavec, Kikuš, Aťan, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)