Velký voči
Chyt' fet'áka za stříkačku
spolkni křídla motýla
bodni vosu do zátylku
a mě pak střel do týla.
Nikdy nepoznám
kdy lžeš
nikdy neřekneš
co chceš.
Zabalím Tě do rozkvetlý louky
tenisky Ti upeču
z polohrubý mouky
divíš se, že já pořád miluju
Tvoje velký voči?
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (1)
Komentujících (1)