Lásko, lásko
Anotace: Další básnička o lásce.
LÁSKO, LÁSKO
Lásko, lásko, mám tě rád
Že smím tě, smím tě mít
Já jen doufám v mnohý pád
A Tvou lásku do dna pít.
Potkalas mě, ani nevím kde
A mělas mě hned ráda moc
Někdo za dveřmi za námi jde
Snad v černém ta paní Noc.
Lásko, pojď ke mně blíž
Ty krásu a kouzla máš
Mám tě rád a ty spíš
Všechnu svou lásku jen mě dáš.
V srdcích hromadí se stesk a žal
Tak rád jsem tě měl
Řeklas jednou: „Tak už bal“
A já jen poslušně šel.
Mnoho básníků své první lásky
Ztratilo v baru a s jiným
Prohrálo své dávné sázky
Však já sám sebe tady viním.
Aby to bylo úplné, řeknu jen
Že tě mám rád a víc už nic
A že to byl pouhý špatný sen
Lásko, lásko, dej mi víc.
Přečteno 478x
Tipy 19
Poslední tipující: Duhová, Bžunda, .K.r.i.s.t.y., Bíša, Danča-frogie, Sephora, zzlatý, Detektor, Caracol, Mraveneček, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)