100x kdybych se zařekla
1000x přísahala
a nekonečná řada let,
jako by se mi smála
se svitem měsíce
se stínem jabloně
v bláznivých vzpomínkách
vždycky se vrátíš
tolikrát jsem se odřekla
tolikrát přísahala
---- marně ------
napořád ve mně zůstává
láska jen s Tvojí tváří
Tvé vlasy na polštáři
------------------
a
už nic
opravdu vůbec nic
nedá se tady říct
------vážně ---