Kdy?
Anotace: Vždy se dá najít nepoznané
Fantazie sen znovuobjeven proudí z něhy očí
Po špičkách přešlapuji nad úbočím krásy
v tmách nevědění
a řasy plení ticho nepsaných vět
Jemně dýchlo touhy žár přivonět,
hned času spár protnul tepnu žádosti
Neprýští tekutina z rány nedané
Stejná a přece jiná!
Pohledem nahoru smekl pokoru:
Kdy zase se shledáme?
Přečteno 467x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, igniss
Komentáře (0)