Ráno s tebou
Anotace: to bych si přál...
když nad městem zmodrá nebe
a modrá svítí hvězdami
prosím sen ať nese tebe
ať mne s tvou láskou seznámí
modrá zčerná hvězdy svítí
už spí kytky, motýli
sen mi lásku tvoji chytí
budu s tebou na chvíli
růže poupě rozvine se
jako krásný nový den
ráno mi tvůj úsměv nese
byl či nebyl to jen sen ??
Přečteno 758x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Popelka
Komentáře (2)
Komentujících (2)