Kde jsi a kde tě mám
Anotace: Kde jsi a kde tě mám
Kde jsi a kde tě mám,
jsem tu a úplně sám.
Ležím tu a tebe postrádám,
nespím, peníze nastřádám.
Šetřím na náš společný čas,
chtěl bych ho prožívat opět a zas.
Chtěl bych být s tebou, ale kde tě mám,
jsem smutný tady úplně sám.
Nemám nikoho a jinou nechci,
dělám celkem zvláštní věci.
Dělám to, co mám rád a co mě baví,
ale radši bych vrátil to starý.
Vrátil bych to co mě tak baví,
chci lásku rozvíjet, jak když dům se staví.
Chci pokračovat v naší cestě dál,
chci prožívat věčný karneval.
Ale nepotřebuji měnit tvář,
jsem tu pro tebe, tvůj velrybář.
Jsem tu a chybíš mi moc,
proklínám celičkou tuhletu noc.
Komentáře (0)