Co to je?
Anotace: Jeden z odstínů platonické lásky
Poslala slova,
v momentě touha snová padla na zem!
Snad, že On nebyl hlazen?
A přece kradla v řece zakázané!
Odmítá stát v rohu netečna
Ať cokoliv se stane,
žádná věta není zbytečná
i když jevit se může jako nicka
I láska platonická tvářící se plaše
je prevít a řídí činy naše
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Mraveneček, isisleo, V e r u n k a, Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)