vyznání
Anotace: ..pro lásku..a lásce..
Z přeněžných smyslností,
zkoušíme stavět hráz,
z doteků plných hrstí,
nechme ted zasypat nás,
rety mé splynuly ,
v ústech Tvých zcela,
mé stonky se kol Tebe vinuly,
ted mou touhou lapená jsi už celá,
letíme do mraků
jen s tebou lásko létat smím,
jen s tebou dotknu se oblaků
a stanu se..
alespon
.. na chvíli andělem nebeským..
Přečteno 872x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, isisleo
Komentáře (1)
Komentujících (1)