Ten posvátný okamžik prvního polibku
uchovávám v paměti svého srdce
jako vzácný drahokam...
a dodnes mne rozechvívá
jeho něha, vášeň, síla, okouzlení,
a ve splynutí rtů jen zašeptám:
miluji tě, nad lásku není...
03.01.2020 21:12:54 | Lili Starr