Tolikrát
Rvát se
na horách
v údolích
pod vodopády
na štítě
tolikrát.
Včera
tvé ťapky cítil jsem
teploučké
rozkoší se chvějící
heboučké.
Jako by to bylo poprvé
jako by to bylo naposled.
Vychází slunce...
Tygří oči máme
dlaně hloubkou tisknuté.
Vychází slunce
a tiše počítám si
kolikrát ještě?
Levou na pravou nožku mi dáváš
tiskneš víc a víc
tolikrát
přece
co Země bude
žít...
Přečteno 402x
Tipy 22
Poslední tipující: pejrak, poustevník Jirka, Bíša, Marfuša, labuť, 6thSun, Psavec, jedam, Dota Slunská, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)