Láska
Láska je krásný květ,
těžké je na ni zapomnět.
Láska je slunce,které svítí,
a jako louka pestrého kvítí.
Je jako moře,co se vlní,
je tak krásná,až to hezké není.
Je sladká jako med,
a líbat se při ní může smět.
Dokáže taky pěkné lhát,
dá se při ní žertovat a smát..
Přečteno 454x
Tipy 5
Poslední tipující: Alien.v.v.s., jára spots, padající do neznáma
Komentáře (4)
Komentujících (4)