Sto pětkrát
Sto pětkrát
znaven
a vnořen
do tajů
zhasnutých lamp
Sto pětkrát
ztracen
a zjeven
do rájů
vzletových ramp
a nemusíš se probudit
když nebudeš chtít
(A to je děsně fajn..)
Přečteno 402x
Tipy 9
Poslední tipující: trrtrr, Bíša, Pixie, Psavec, Caracol, Favi
Komentáře (3)
Komentujících (3)