Autorské čtení
Neviditelným inkoustem polibků
psal po mém těle...
ON.
Poeta.
Začal mými rty,
a vydal se dál a dál...
Do světa.
Přes hory a pohoří…
Slovy a dlaněmi
přidal se...
Hlubiny pokořil.
Hebký.
(peříčko na tváři)
Drsný.
(froťáky z tržnice)
Cítím se-necítím,
jak padlá hříšnice.
To, co napsal
při světle svíček,
potichu četli jsme...
Mé slzy pil z víček.
Slzy sladké bolesti,
ruce na pelesti.
Sůl rozkoše a touhy.
Vypsal se z podstaty,
za večer pouhý…
Přečteno 411x
Tipy 25
Poslední tipující: Petbab, cevert, naneninonu, isisleo, 6thSun, Marfuša, labuť, WAYWARD, Štěpina G, WhiteSkull, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)