Vláha z mraků konečně přichází,
však dlouhé roky na ni čekala
louka z kopretin a máků vlčích,
vláhu všechnu očím tvým sebrala,
jen záchvěv rosy nechala v tvých očích,
ať perličky štěstí ti skrze ně zazáří.
03.01.2020 20:45:43 | Lili Starr