Neodcházej
Anotace: s každou nocí....
už se mi v očích probouzí úsvit
ty odcházíš s mým snem
chce se mi tě něžně hladit
však mizíš s novým dnem
obloha svou barvu mění
už tma se mění v jas
budím se, co bylo není
ty nejsi tu, už zas!!
ráno se růže probouzí
tiše otevřou svůj květ
představy mizí, odchází
na mých rtech slovíčka tvých vět
ať jednou ta noc neskončí
i když přijde nový den
kéž zůstaneš mi v náruči
ať nekončí ten sen...
Přečteno 429x
Tipy 1
Poslední tipující: Teop
Komentáře (0)