Zblázněnej
Neměnná jsou slova,
stejně jako svět,
člověk v duši chová
co měl by povědět.
Miluji Tě Lásko
jsi můj krásný květ
mou Lásku Ti dávám,
nenech ji zrezivět.
Je nekonečno důvodů,
a bezpočet vět,
já říkat Ti je nebudu,
měla bys v nich změť.
Jen jednu věc Ti chci říct,
a prosím na paměti ji měj,
že ačkoliv rozum mám mít,
jsem do Tebe zblázněnej.
Přečteno 648x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, igniss, isisleo, Psavec, Sandra_T, botička, Marfuša
Komentáře (3)
Komentujících (3)