Protest
Anotace: jsi jinej, já už to vím ... dnes mám nostalgickou náladu ...tak proto se vracím zpět
Na krku křížek zlatý
na nohou boty okovaný
kožená bunda,tetování
za svým cílem si stále jdeš
Na krku křížek zlatý
v ruce prapor rozevlátý
nepotřebuješ Ty požehnání
jdeš a z plna hrdla řveš
Nač nosíš křížek zlatý
když nic Ti není svatý
když rouháš se stále jen
tak tahni a žij si svým životem
Přečteno 327x
Tipy 23
Poslední tipující: zzlatý, Bíša, Severka, jedam, isisleo, prostějanek, Roger, janewe, Anastacia-Jane, Lota, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)