...Jani , bude moc dobré když si namaluješ nějakou mapu
ať se v té pohádce neztratíš , já jsem se jednou ztratil také v pohádce a za tři dny mne už i s tou paní
začaly hledat děti a všichni příbuzní ...
Jinak pohádky já můžu až moc a nejraději mám medvídka Pů.
Toho mám asi třicetkrát přečteného a nejméně jednou do roka si ho zase přečtu...
Jinak téma je dosti zajímavé a hlavně se mi báseňka moc líbí Jirka
18.06.2008 08:53:00 | kavec
Někdy se každý ocitáme v takové té " pohádce " Básenka je hezká
16.06.2008 15:54:00 | Ewineccka
takove nezne, hezke lehoucke, jen skoda dvakrat toho "noci"..jinka se mi libi :-)
16.06.2008 15:51:00 | saddova