Mír?
Anotace: výplod mé fantazie za svitu slunce a vřeštění ptáků
Miluji sebe,
miluji tebe,
miluji ptáky,
a kolem nich nebe.
Každou vteřinu prožívám krásu,
krásu Tvých vlasů
a je mi divně, blivno,
a v druhou stranu,
obracející se mír...
Smíšené pocity,
to je ono,
rýmy už mi nesedí.
Možná bychom měli
prožívat opět veselí...
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)