nereknu k tomu nic novyho ani objevnyho ani obohacujiciho...proste se mi to jen libi... pekny pane
07.08.2008 23:27:00 | mattoni.uz.neni
A tak jen pohledem ji dál skládáš holt i jako potulný bard,mužeš srdce mít jako šlechtic.Pěkná..:))
20.06.2008 08:19:00 | Falandra
Myšlenka je krásná i spracování není špatné, jen se mi zdá, že je to přepříliš stručné. Víc krásných obratů, barde =O)
16.06.2008 19:50:00 | Elvien
sem tam mi tam pokulhava rytmus,ale jinak se mi to velmi libi, jak myslenka, tak celkovy obraz basne, akorat je mi ji lito, uplne s ni soucitim :))
16.06.2008 19:30:00 | saddova