Vzduchoplavci
Anotace: Další lehce zamilovaný textík.
Blankytná naděje
složená do komínků
a lokajové snů v peřejích
podkrovních apartmá
soucitů na dobírku
při mezipřistání ke mně
do dlaní.
Bezbarvé osudy
v lektvaru rozednění
dvoutaktních orchestrů posmutní,
pár obehraných scén
v saténu odloučení
spoutaných doteků
vonících po chvění.
REF:
Vzduchoplavci
lovci okamžiků
v prachovém peří
zátiší šerosvitu
proletí soutěskou
vonných světů
na aeroplánech
z papírových draků.
Přečteno 444x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Jiřina, Kaaťa
Komentáře (0)