jak bych to rekla, takove bolestne vzpominani, proste ze zivota..ale bud rada, ze tohle zazivas..uprimne..zavidim ti, mit s kym ulehat a vstavat a doufat, ze se vrati...hmm, to ja nemam...
18.06.2008 19:45:00 | saddova
Vrátí se???jaké by bylo zakončení téhle nádherné básničky???Já doufám s tebou že se vrátí...Držím palečky...
18.06.2008 08:43:00 | Rošták Domča